Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών
homepage / Ανακοινώσεις

Ανακοινωση κρατουμενων Πατρας

Οι κρατούμενοι της φυλακής Πατρών , μετά την ενημέρωσή μας για την ερώτηση του Βουλευτή Νικολόπουλου , σε ο,τι αφορα τη μη επιστροφή στα κελιά μας, κατά τη μεσημεριανή κατακλιση , αποτεινώμενη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας , καθώς επίσης , για να μην επιτρέψουμε ο δίκαιος και ειρηνικός αγώνας μας να γίνει βορά μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων τοπικιστικού χαρακτήρα , όπως με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση . Ο αγώνας των κρατουμένων διεξάγεται παραδεδεγμένα ειρηνικά ,προς απογοήτευση κάποιων που θα επιθυμούσαν τη βίαιη καταστολή και αυτο είναι το προφανές ! Οι κρατούμενοι ανά την επικράτεια αξιώνουμε τον εξανθρωπισμό των συνθηκών κράτησης μέσα σ’ αυτά , αλλά και την εισαγωγή ενός νομικου πλαισίου , το οποίο θα είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις σαφείς οδηγίες της ΕΣΔΑ ( Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρωπου ) προς αποφυγήν τρώσης θεμελιωδών δικαιωμάτων μας . Γεγονός το οποίο ο Βουλευτης παραβλέπει λόγω της ακραίας και γνωστής σε όλους πολιτικής του τοποθέτησης ! Σε ο,τι αφορά λοιπον την καταλογιζόμενη αδιαλλαξία από πλευράς μας , απαντούμε προς τον ημιθανή πολιτικό φορέα και τον μοναδικό εκπρόσωπό του , ότι υποχωρούμε αλλά και κλιμακώνουμε συνάμα , όταν και όποτε χρειάζεται με γεωμετρική πρόοδο , ανάλογα με την περιφρούρηση ή μη των δικαιωμάτων μας , από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης .
Επανερχόμενοι Στο επίδικο της υποθέσεως , Θέλουμε με στόμφο να τονίσουμε στον επαγγελματία Βουλευτή Αχαΐας να πάψει να ασχολείται με θέματα που πραγματικά δεν τον ενδιαφέρουν στην ουσία και ας κοιτάξει να βρει το επόμενο πολιτικό του καταφυγιο έτσι ώστε να περιφρουρήσει το “κεκτημένο” δικαίωμά του , που αφορά την βουλευτική του αποζημίωση, που με τόσους “αξιοκρατικους” διορισμούς έχει διαφυλάξει μέχρι σήμερα . Η πολιτική ιστορία του καθενός είναι γνωστή και τίθεται στη βάσανο της κρίσεως του ελληνικού λαού . Οι παραπάνω πολιτικές λεπτομέρειες για την πολιτική καριέρα του εν λόγω Βουλευτή είναι γνωστές και θα εξαργυρώθουν οσονούπω στις επόμενες εκλογές ! Όπως προείπαμε, διεξάγουμε έναν τίμιο , δίκαιο και ειρηνικό αγώνα με διεκδικήσεις ουσίας , δεν επιτρέπουμε σε κανέναν επίδοξο σωφρονιστικό δελφίνο να καπηλευτεί τον αγώνα μας , χρησιμοποιώντας περιφερόμενα πολιτικά πτώματα , τύπου Νικολόπουλου, με σκοπό την παραμονή τους στην εξουσία .
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι εποχές που συνέβαιναν τραγέλαφοι αυτού του είδους έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί , ο Βουλευτής Νικολόπουλος , που εκλέγεται από το 1989 με τη ΝΔ και διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) κ.α … ! Ας περιοριστεί στο να απολογηθεί για το τι έκανε για την παρηκμαζμένη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην οποία εκλέγεται και ας αφήσει τις επαίσχυντες και ποδηγετούμενες ψηφοθηρηκές εξορμησεις μικροπολιτικού χαρακτήρα ! Του συνιστούμε λοιπόν να σταματήσει τις ερωτήσεις και να προβεί σε πράξεις ! Ερωτήσεις κάνουν συνέχεια οι περίεργοι ! Αιδώς Αργείοι !
Παραμένουμε εκτός κελιών κατά την μεσημεριανή κατακλιση , χωρίς να επιτρέπουμε την καταμέτρησή μας, έως ότου ηλεκτροδοτηθεί επαρκώς το κατάστημα Πατρών αλλά και μέχρι την ψήφιση του νέου Σωφρονιστικού και Ποινικού Κώδικα !

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΤΕΡΥΓΕΣ (Α, Β, Γ )